Moderne trap

Design trappen

Design trappen zijn een prachtig en opvallend onderdeel van elk interieur. Deze trappen kenmerken zich door het gebruik van unieke vormen, materialen en kleuren en zijn bedoeld om een statement te maken in een woning.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om design trappen, van opvallende kunstwerken tot strakke en minimalistische vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een trap met verlichting, een trap met een bijzonder patroon of vorm, of juist voor een trap met opvallende materialen zoals glas of marmer. Ook is het mogelijk om een design trap op maat te laten maken, zodat deze precies aansluit bij uw wensen en interieur.

Persoonlijke aandacht

Vanaf offerte tot aan plaatsing.

flexibele
levering

Wij stemmen onze planning af op die van u.

hoogwaardige kwaliteit

Gerealiseerd door ervaren vakmannen en -vrouwen. 

Transparante werkwijze

Vrijblijvend inmeten op locatie, inclusief 3D ontwerp.

Centraal in uw woning

Een design trap is niet alleen mooi om te zien, maar kan ook een praktische oplossing zijn voor huizen met meerdere verdiepingen. Door het unieke en opvallende design voegt een design trap een touch of flair toe aan elk huis.

Bent u op zoek naar een design trap voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Moderne trap Eiken keepboom Z-model

Onze trappen

Klassieke Trap Gebogen wit
Stalen trap
Stalen trap balustrade 2

Onze werkwijze

Communicatie en duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent.

1. vrijblijvend Inmeten

Voordat we aan het ontwerp van de trap kunnen beginnen, is het belangrijk om de ruimte waar de trap komt te meten. Hierdoor weten we precies wat de afmetingen van de trap moeten zijn en of er eventuele beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

2. Ontwerpen

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de trap. We overleggen met u over uw wensen en stellen verschillende ontwerpen voor. Met onze software kunnen wij een prachtige 3D voorstelling voor u maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de trap eruit zal komen te zien.

3. Produceren

Als het ontwerp naar wens is, gaan we over op het produceren van de trap. Dit gebeurt in een werkplaats waarin uitsluitend gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en precisie-apparatuur.

4. montage

Wanneer de trap klaar is, zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat deze op professionele wijze wordt geplaatst. Dit gebeurt met aandacht voor detail en met respect voor uw woning.

kom in contact

Vertel ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.