Stalen trap met eiken treden

Industriële trappen

Trappen in industriële stijl zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in woonhuizen. Deze stijl wordt gekenmerkt door stoere, ruwe materialen zoals staal en beton en een minimalistisch design. Trappen in industriële stijl zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een industriële en moderne uitstraling toe aan het interieur van een woning.

Industriële trappen voor woonhuizen kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een trap met stalen treden en een stalen frame, of voor een trap met betonnen treden en een stalen frame. Ook zijn er mogelijkheden om hout te combineren met staal of beton voor een meer warme uitstraling.

Persoonlijke aandacht

Vanaf offerte tot aan plaatsing.

flexibele
levering

Wij stemmen onze planning af op die van u.

hoogwaardige kwaliteit

Gerealiseerd door ervaren vakmannen en -vrouwen. 

Transparante werkwijze

Vrijblijvend inmeten op locatie, inclusief 3D ontwerp.

Centraal in uw woning

Naast het materiaal en het ontwerp is het ook belangrijk om rekening te houden met de veiligheid en het comfort van de trap. Een trap in industriële stijl kan er stoer en robuust uitzien, maar moet wel veilig en comfortabel zijn om op te lopen. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende grip op de treden en een goede balustrade voor extra veiligheid.

Een trap in industriële stijl kan zowel in een modern als in een klassiek interieur goed tot zijn recht komen. Het is een uniek en opvallend element in het huis en kan bijdragen aan een industriële sfeer.

Stalen trap

Onze trappen

Stalen trap balustrade
Stalen Bordestrap
Stalen trap

Onze werkwijze

Communicatie en duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent.

1. vrijblijvend Inmeten

Voordat we aan het ontwerp van de trap kunnen beginnen, is het belangrijk om de ruimte waar de trap komt te meten. Hierdoor weten we precies wat de afmetingen van de trap moeten zijn en of er eventuele beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

2. Ontwerpen

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de trap. We overleggen met u over uw wensen en stellen verschillende ontwerpen voor. Met onze software kunnen wij een prachtige 3D voorstelling voor u maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de trap eruit zal komen te zien.

3. Produceren

Als het ontwerp naar wens is, gaan we over op het produceren van de trap. Dit gebeurt in een werkplaats waarin uitsluitend gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en precisie-apparatuur.

4. montage

Wanneer de trap klaar is, zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat deze op professionele wijze wordt geplaatst. Dit gebeurt met aandacht voor detail en met respect voor uw woning.

kom in contact

Vertel ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.