Massief houten trap OK spijlen

Massief houten trappen

Massief houten trappen zijn een prachtig en natuurlijk onderdeel van elk interieur. Deze trappen zijn gemaakt van één stuk hout en kenmerken zich door hun stevigheid en duurzaamheid. Daarnaast voegen ze een warme en sfeervolle uitstraling toe aan een woning.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om massief houten trappen, van modern en strak tot traditioneel en sierlijk. Ook kunt u kiezen voor verschillende houtsoorten, afhankelijk van uw voorkeur en de stijl van uw woning. Zoekt u bijvoorbeeld een robuuste eikenhouten trap, of juist een fijne beukenhouten trap?

Persoonlijke aandacht

Vanaf offerte tot aan plaatsing.

flexibele
levering

Wij stemmen onze planning af op die van u.

hoogwaardige kwaliteit

Gerealiseerd door ervaren vakmannen en -vrouwen. 

Transparante werkwijze

Vrijblijvend inmeten op locatie, inclusief 3D ontwerp.

Centraal in uw woning

Een massief houten trap is niet alleen mooi om te zien, maar kan ook een praktische oplossing zijn voor huizen met meerdere verdiepingen. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat jarenlang mee kan gaan en kan worden gerepareerd als dat nodig is. Bovendien kunt u een massief houten trap op maat laten maken, zodat deze precies aansluit bij uw wensen en interieur.

Bent u op zoek naar een massief houten trap voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een nieuwe trap of het vervangen van een bestaande trap, wij hebben vast een oplossing die aan al uw wensen voldoet. Vraag nu uw offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Massief houten trap Blok bordestrap

Onze trappen

Moderne trap Eiken keepboom Z-model
Klassieke Trap Bloktrede
Klassieke Trap Bloktrede Dijkstra

Onze werkwijze

Communicatie en duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent.

1. vrijblijvend Inmeten

Voordat we aan het ontwerp van de trap kunnen beginnen, is het belangrijk om de ruimte waar de trap komt te meten. Hierdoor weten we precies wat de afmetingen van de trap moeten zijn en of er eventuele beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

2. Ontwerpen

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de trap. We overleggen met u over uw wensen en stellen verschillende ontwerpen voor. Met onze software kunnen wij een prachtige 3D voorstelling voor u maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de trap eruit zal komen te zien.

3. Produceren

Als het ontwerp naar wens is, gaan we over op het produceren van de trap. Dit gebeurt in een werkplaats waarin uitsluitend gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en precisie-apparatuur.

4. montage

Wanneer de trap klaar is, zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat deze op professionele wijze wordt geplaatst. Dit gebeurt met aandacht voor detail en met respect voor uw woning.

kom in contact

Vertel ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.