Stalen trap met eiken treden

Tijdloos en modern

Stalen trappen zijn een populair en modern alternatief voor de traditionele houten trappen. Kenmerkend voor stalen trappen stevigheid van het materiaal en de talloze mogelijkheden!

Vanwege de sterkte van staal kan de trap een erg slanke, minimalistische uitstraling krijgen. Het staal hoeft maar 10 millimeter dik te zijn! Denk aan een gezet stalen designtrap. Combineer dit met een glazen balustrade en u heeft een moderne lichte trap. Maar een stalen trap is ook een prachtige combinatie met eiken treden. Perfect voor een industriële look van uw ruimte! Verder is staal te poedercoaten in een RAL-kleur naar uw keuze!

Persoonlijke aandacht

Vanaf offerte tot aan plaatsing.

flexibele
levering

Wij stemmen onze planning af op die van u.

hoogwaardige kwaliteit

Gerealiseerd door ervaren vakmannen en -vrouwen. 

Transparante werkwijze

Vrijblijvend inmeten op locatie, inclusief 3D ontwerp.

Binnen & buiten

Naast het feit dat stalen trappen esthetisch aantrekkelijk zijn, zijn ze ook erg praktisch. Ze zijn bestand tegen slijtage en weersinvloeden, wat betekent dat ze lang meegaan zonder dat er veel onderhoud nodig is. Dit betekent dat een stalen trap een oplossing voor zowel binnen als voor buiten kan zijn, en maakt het een kosteneffectieve optie op lange termijn.

Bent u op zoek naar een trap die niet alleen duurzaam en stevig is, maar ook een moderne uitstraling heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Stalen trap

Voorbeelden van stalen trappen

Stalen Bordestrap
Moderne trap
Stalen trap rooster buiten

Onze werkwijze

Communicatie en duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent.

1. vrijblijvend Inmeten

Voordat we aan het ontwerp van de trap kunnen beginnen, is het belangrijk om de ruimte waar de trap komt te meten. Hierdoor weten we precies wat de afmetingen van de trap moeten zijn en of er eventuele beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

2. Ontwerpen

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de trap. We overleggen met u over uw wensen en stellen verschillende ontwerpen voor. Met onze software kunnen wij een prachtige 3D voorstelling voor u maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de trap eruit zal komen te zien.

3. Produceren

Als het ontwerp naar wens is, gaan we over op het produceren van de trap. Dit gebeurt in een werkplaats waarin uitsluitend gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en precisie-apparatuur.

4. montage

Wanneer de trap klaar is, zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat deze op professionele wijze wordt geplaatst. Dit gebeurt met aandacht voor detail en met respect voor uw woning.

kom in contact

Vertel ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.