Vurentrap

Vuren trappen

Vuren trappen zijn een populaire en betaalbare keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijke en tijdloze trap. Deze trappen zijn gemaakt van vurenhout, een licht en sterk houtsoort dat gemakkelijk te bewerken is.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om vuren trappen, van modern en strak tot traditioneel en sierlijk. Zo kunt u kiezen voor een vurenhouten trap met zwevende treden voor een modern effect, of juist voor een trap met gedetailleerde leuningen voor een traditionele uitstraling. Ook is het mogelijk om de treden van de vurenhouten trap op maat te laten maken, zodat deze precies aansluit bij uw wensen en interieur.

Persoonlijke aandacht

Vanaf offerte tot aan plaatsing.

flexibele
levering

Wij stemmen onze planning af op die van u.

hoogwaardige kwaliteit

Gerealiseerd door ervaren vakmannen en -vrouwen. 

Transparante werkwijze

Vrijblijvend inmeten op locatie, inclusief 3D ontwerp.

Vlizotrap vervangen voor vaste zoldertrap

Veel oude woningen hebben een vlizo-trap om naar zolder te komen. Een onhandige en gevaarlijke situatie, want deze trappen zijn erg stijl en hebben geen goede handleuning. Wij krijgen veel aanvragen om deze te vervangen voor een vaste trap, die boven de bestaande verdiepingstrap komt. Hierbij moet er vaak ook een nieuw trapgat gezaagd worden. Mocht u een houten vloer hebben, dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u uitvoeren. Binnen een dag heeft u een nieuwe en veilige zoldertrap!

Vurentrap 2

Onze trappen

Vurentrap 3
Vurentrap
Vuren bedrijfstrap

Onze werkwijze

Communicatie en duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent.

1. vrijblijvend Inmeten

Voordat we aan het ontwerp van de trap kunnen beginnen, is het belangrijk om de ruimte waar de trap komt te meten. Hierdoor weten we precies wat de afmetingen van de trap moeten zijn en of er eventuele beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden.

2. Ontwerpen

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp van de trap. We overleggen met u over uw wensen en stellen verschillende ontwerpen voor. Met onze software kunnen wij een prachtige 3D voorstelling voor u maken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de trap eruit zal komen te zien.

3. Produceren

Als het ontwerp naar wens is, gaan we over op het produceren van de trap. Dit gebeurt in een werkplaats waarin uitsluitend gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen en precisie-apparatuur.

4. montage

Wanneer de trap klaar is, zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat deze op professionele wijze wordt geplaatst. Dit gebeurt met aandacht voor detail en met respect voor uw woning.

kom in contact

Vertel ons uw wensen en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.